When nothing is sure, everything is possible

door Rianne Groot Roessink
12 December 2018

Ga je dat écht doen?! Dat is een vraag die ik de laatste tijd vaak kreeg toen ik mensen vertelde dat ik bij REVIVE ging werken. En dat snap ik wel, want werken bij een start-up in sportkleding is SUPER VET!

Wie ben ik?
Ik zal me eerst even voorstellen, wel zo leuk om de persoon achter het verhaal te kennen hè? Mijn naam is Rianne Groot Roessink. Net 22 jaar, heb al 4 jaar een relatie met Vince en woon nog bij mijn ouders, #ideaal. Lees; de was en strijkwerk wordt gedaan, en ik kan zo aanschuiven als ik thuiskom na een lange dag werk.

Sporten en een healthy lifestyle, I love it! Maar ik vind dat er wel een balans moet zijn. Zo hou ik namelijk héél erg van chocolade, lekker uit eten gaan en af en toe een dagje bankhangen tot ik mezelf in de weg zit.

In de zomermaanden liep ik elke dag een rondje van 7 kilometer samen met mijn moeder. Supergezellig, en heel goed voor je. Ik haalde hier veel voldoening uit en probeerde daarnaast dan ook nog 3 keer in de week een bezoekje te brengen aan de sportschool.
Op dit moment wandel ik niet meer elke dag. Het is vroeg donker en, aangezien ik een echte koukleum ben, word ik ook een beetje tegengehouden door het weer. En ach, wat wintervet is ook niet zo erg, toch?!

Nu wil ik voor komende zomer natuurlijk wel weer bikini ready zijn. Daarom heb ik me aangemeld bij een personal trainer, waar ik komend halfjaar mee ga trainen. Hier heb ik wel weer zin in #danoontjepowerrrrr. Ik zal deze periode van progressie en tegenslagen (lees; een reep chocola die voor mijn neus ligt en ik niet kan weerstaan) zeker met jullie gaan delen ;-).

Mijn loopbaan (voor hoe ver je dat al kan hebben op je 22ste ;-p)
Voordat ik bij REVIVE kwam werken had ik natuurlijk al andere dingen gedaan. Mensen kennen mij als iemand die heel goed weet wat ze wil en vooral wat ze níet wilt. Je kunt het lastig noemen, maar zo heb ik het nooit ervaren. Ik ben heel ambitieus en heb altijd doelen voor ogen die ik wil bereiken.

Zo wilde ik een creatieve opleiding doen. Vorig jaar juli ben ik dan ook afgestudeerd aan het Cibap in Zwolle. Hier heb ik de opleiding Ruimtelijke vormgeving productpresentatie gedaan. In Jip en Janneke taal ook wel styling genoemd. Daarnaast deed ik modellenwerk tot ik een te dik achterwerk kreeg (zouden het de chocoladerepen zijn?), heb ik gewerkt als Visual Merchandiser wat echt niks voor mij was, deed ik freelance werk van styling tot hostessen klussen, en heb ik me afgelopen januari opgegeven voor de Miss Nederland verkiezing. Hier heb ik het geschopt tot de finale. De kroon is helaas aan mij voorbijgegaan, maar ik mag me wel een jaar Miss Social Media noemen. Dit is een gigantisch avontuur geweest, waar ik als persoon erg ben gegroeid. Maar ook aan deze periode kwam een eind, dus had ik weer een nieuw doel voorogen. Een leuke baan.

En daar was ‘ie dan! De vacature van REVIVE! Het leek te mooi voor woorden. Ik herkende me zó in de omschrijving. Dit was echt iets voor mij! Er ontbraken alleen twee dingen. Werkervaring en vooropleiding. Uit ervaring wist ik dat dit waarschijnlijk niks ging worden, ik was namelijk al vaak genoeg afgewezen op bovenstaande punten, maar niet geschoten is altijd mis. En zoals mijn motto zegt; “When nothing is sure, everything is possible”. Ik schreef een brief, en werd inderdaad in de eerste instantie afgewezen. Er waren meer kandidaten die beter in het plaatje pasten. We hebben elkaar succes gewenst, en ik was weer op zoek naar wat anders. Toch kreeg ik twee weken later een mailtje, of ik tóch langs wilde komen voor een gesprek. Nu zit ik hier 4 dagen in de week, en heb ik de leukste baan van de wereld! Zo zie je maar, soms moet je gewoon aan iets beginnen wat onbereikbaar lijkt, je weet nooit wat het je kan opleveren.

Zo, nu weten jullie iets meer over mij, en dat zal de komende tijd vast nog meer worden! Werken bij REVIVE is echt een nieuwe uitdaging. Ik kan niet wachten om REVIVE samen met Sam tot een succes te maken. Let’s make the magic happen!

Vinden jullie het leuk om een blog te lezen over mijn Miss Nederland avontuur?

Liefs,

Rianne

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
&C x REVIVE the story
door Samantha Jonkers
23 Juni 2021
Lees artikel
Take a walk on the wild side
door Samantha Jonkers
14 Augustus 2020
Lees artikel
De valkuilen en overwinningen van een start-up
door Samantha Jonkers
4 Februari 2020
Lees artikel
[powr-popup id="8b7d147b_1599661870"] [powr-chat id="deec9b49_1603108596"]
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »