Rianne's Journey: Personal Training

door Rianne Groot Roessink
18 Januari 2019

“MAKE IT HAPPEN, SHOCK EVERYONE”

Nieuw jaar, nieuwe doelen en nieuwe kansen. Normaal ben ik niet zo van de goede voornemens. Het is namelijk bewezen dat 80% van de mensen met goede voornemens een maand later al teruggevallen zijn in hun oude patroon. Op zich snap ik dit ook wel, doordat je al jaren in een bepaald patroon leeft is het lastig om daar ineens, van de een op andere dag, van af te wijken. Hierdoor val je snel terug in je oude patroon.

Maar, dit jaar hoor ik bij die 20% die de goede voornemens wél gaat halen. Ik heb een gigantisch doorzettingsvermogen, dus als ik iets echt wil dan zal ik er alles aan doen om het te halen. “You only fail when you stop trying”

Zo wilde ik met de finale van Miss Nederland zelfverzekerd in bikini op het podium kunnen lopen. Toen had ik een doel en wist ik waar ik het voor deed. Daarna had ik geen doel meer en begon ik weer te snaaien, minder te sporten en daardoor kwam ik natuurlijk aan. Het leek me daarom goed om weer een doel te stellen. Juli 2019, zo strak mogelijk, en het liefst; één keer in mijn leven een sixpack. Dear fat, prepare to die. Thanks.

Hiervoor heb ik wel een stok achter de deur nodig. Die stok achter de deur is in dit geval een personal trainer. Vorige week dinsdag had ik mijn eerste training. Ik heb nog nooit eerder met een personal trainer gewerkt, dus ik had er niet veel verwachtingen van. Het eerste wat er moest gebeuren was natuurlijk op de weegschaal. Man, dat was wel even schrikken, hallo chocoladeletters, chocolade kerstballen en chocolade ijs… Ik heb eigenlijk een ontzettende hekel aan de weegschaal, maar bij zoiets kom je er niet onderuit. En het maakt ook niet uit, ik ga er nu aan werken. Het kan dus alleen maar beter worden!

De volgende stap was natuurlijk de training zelf. Mijn schema bestond uit 9 verschillende oefeningen voor het onderlichaam. Ik train mijn onderlichaam best vaak omdat ik dat véél leuker vindt dan bovenlichaam. Ik dacht daarom ook dat deze training wel goed zou komen. Verkeerd gedacht. Alle oefeningen die ik deed moesten nu niet op mijn manier, maar op de manier van Niels, mijn personal trainer. En ik kan je vertellen, ik was blij dat ik 4 dagen later weer een beetje normaal kon lopen… haha!

Ook ga ik werken met een voedingsschema. Waarbij iedereen altijd denkt dat je minder moet eten om af te vallen, moet ik juist meer eten. Tot nu toe hou ik me heel strikt aan het schema, heb ik een stuk taart afgewezen #trots en ben ik heel benieuwd of ik na een aantal weken al resultaat zie, want als ik zie wat ik allemaal weg eet ben ik bang dat de weegschaal een nog hoger gewicht aan gaat geven. But keep you posted!

Nu ik mijn eerste training heb gehad, wil ik jullie heel graag meenemen op mijn journey naar het behalen van mijn doel. Wat vinden jullie leuk om te lezen?

Liefs,

Rianne

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
&C x REVIVE the story
door Samantha Jonkers
23 Juni 2021
Lees artikel
Take a walk on the wild side
door Samantha Jonkers
14 Augustus 2020
Lees artikel
De valkuilen en overwinningen van een start-up
door Samantha Jonkers
4 Februari 2020
Lees artikel
[powr-popup id="8b7d147b_1599661870"] [powr-chat id="deec9b49_1603108596"]
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »