Free shipping above € 150,- (NL above € 100,-)

Retourneren
Wij streven naar tevreden klanten, maar het kan natuurlijk gebeuren dat je toch niet helemaal blij bent met je nieuwe aankoop. Geen paniek! Als het item ongedragen, ongewassen en onbeschadigd is (dus in originele staat en voorzien van alle kaartjes en labels) dan mag je het binnen 14 dagen na aankoop aan ons retourneren. Tevens verwachten wij van onze klanten dat de items vrij zijn van overmatige kreukels, (dieren)haren, deodorant- of andere vlekken en geurtjes. Bovendien dienen de items een degelijke verpakking retour verzonden te worden.

Wanneer je een item retourneert, bewaar dan altijd je bon en tracking nummer als verzendbewijs.

Denk eraan dat je bij het terugsturen altijd het retourformulier ingevuld en getekend, alsmede de originele factuur bijsluit. Zonder deze documenten kunnen wij het geretourneerde item niet in behandeling nemen.

Bij internationale retourzendingen willen wij je er op benadrukken de volgende omschrijving duidelijk op de luchtvrachtbrief en de verpakking te vermelden: Returned goods, no commercial value.

Het adres voor retourzendingen staat vermeld op het retourformulier, maar is als volgt:

REVIVE Sportswear
Marktstraat 13
7161 DG  Neede
The Netherlands

De kosten voor het retour sturen worden helaas niet door REVIVE vergoed, mits wij een verkeerd, beschadigd of product met gebreken hebben geleverd.

Terugbetaling
REVIVE doet haar uiterste best om retourzendingen zo snel mogelijk na ontvangst terug te betalen. Dit zal uiterlijk 30 dagen duren.

Let op, SALE items kunnen helaas niet geretourneerd worden en komen derhalve niet in aanmerking voor een terugbetaling.

NB. In rekening gebrachte verzendkosten en eventuele bijkomende kosten buiten de productitems worden niet vergoed.

Ruilen
Als het artikel waar je naar op zoek bent nog op voorraad is, kun je deze opnieuw bestellen. Wij kunnen de artikelen helaas niet voor je omruilen. Zodra we je retourzending hebben ontvangen zullen we het geld zo snel mogelijk terugbetalen, zodat je een ander item kunt bestellen!

Garantie
Kwaliteit is heel belangrijk voor ons. We streven naar de beste kwaliteit van onze producten. Als ons product niet voldoet aan jouw verwachtingen door een fabricagefout, mag het artikel binnen 14 dagen worden geretourneerd. Het aankoopbedrag zal dan volledig worden vergoed. Neem dan alsjeblieft zo snel mogelijk contact op met info@revive-wear.com en voeg foto’s toe van het defect.

Retour kosten
Graag informeren wij je dat gemaakte verzendkosten en/of invoerrechten en aanvullende kosten niet vergoed worden door REVIVE. Wij zullen echter deze kosten op ons nemen wanneer er sprake is van een verkeerd geleverd of defect item.