Free shipping above € 150,- (NL above € 100,-)

Betalingen

Wij accepteren volgende betaalmethodes:

  • iDeal
  • Paypal
  • Credit cards
  • Bancontact / Mister cash

Verzending

Levertijd en verzendkosten
Binnen Nederland wordt uw bestelling gratis geleverd vanaf € 100,00. Voor overige internationale bestellingen rekenen wij geen verzendkosten indien het bestelbedrag € 150,00 of meer is.

Wij streven naar de volgende levertijden:
Nederland: 2 – 3 werkdagen
België: 2 – 4 werkdagen
Duitsland: 3 – 5 werkdagen
Overige EU-landen:+/- 7 werkdagen
Internationaal: +/- 7 – 12 werkdagen

REVIVE doet haar best alle bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Items die besteld zijn van maandag – vrijdag voor 12 uur ’s middags worden normaliter binnen 48 uur verzonden. Alle bestellingen hierbuiten zullen op eerstvolgende werkdag gereed gemaakt worden.

Houdt er wel rekening mee dat bestellingen geplaatst in het weekend, op en rond de feestdagen en bijzondere dagen (zoals Black Friday , Cyber Monday) langer kunnen duren.

Wij verzorgen wereldwijde verzending naar onze klanten. De verzendkosten zijn op aanvraag.  Bedenk wel dat leveringen buiten de EU onderhevig zijn aan douanekosten, invoerrechten en bijkomende belastingen. REVIVE kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor deze of andere bijkomende kosten.

Let op: de kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. Klik hier voor meer informatie omtrent onze retourbeleid.

Wijzigingen of annulering

Wij starten meteen met het verwerken van je bestelling, zodra de order bij ons binnenkomt. Dat betekent dat in de meeste gevallen geen annuleringen of wijzigingen aan de bestellingen meer mogelijk zijn, na bevestiging vanuit REVIVE. Bij een fout in je bestelling, wens om te annuleren of wijzigingen kun je het best direct contact opnemen met onze klantenservice.